Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Правила сервіровки, види. Підготовка персоналу до обслуговування.

Дізнаємось

Про послідовеість та правила сервіровки до сніданку, обіду, вечері; методи і форми організації роботи офіціантів; організацію робочого місця офіціанта, роль метрдотеля в підготовці до обслуговування.

Навчимось

Виконувати сервіровку столу, готувати обслуговуючий персонал до облсуговування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22