Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Організація та обслуговування банкетів з частковою формою обслуговування.

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
характеристику банкету з частковим обслуговуванням офіціантами, етапи підготовки та обслуговування.

Навчимось

Складати меню до банкетів, розрахувати кількість офіціантів, загальну довжину столів, кількість посуду, наборів, столової білизни, організовувати обслуговування банкетів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22