Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Правила подачі буфетної продукції та вино-горілчаних виробів. Правила подавання холодних та гарячих закусок.

Дізнаємось

порядок одержання напоїв і готових страв;
вимоги до оформлення страв;
правила подачі страв і напоїв при індивідуальному і бригадному методах обслуговування відвідувачів;
способи перенесення підносу з посудом та готовими стравами;
основні способи подачі страв: “в обнос”, “в стіл”, з використанням приставного (підсобного) столика; рекомендувати напої до закусок і страв.

Навчимось

правилам подачі буфетної продукції, правила подавання холодних страв, гарячих закусок,

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22