Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розділ І. Правові та організаційні основи охорони праці в закладах ресторанного господарства. Тема 1.3. Виробничий травматизм.

Дізнаємось

Студент повинен знати: заходи щодо попередження нещасних випадків на підприємстві, порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань на виробництві.

Навчимось

Студент повинен вміти: проводити розслідування та визначати причини нещасних випадків, складати акти, розробляти заходи щодо попередження нещасних випадків.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5