Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розділ І. Правові та організаційні основи охорони праці в закладах ресторанного господарства. Тема 1.2. Системи управління охороною праці, її функції.

Дізнаємось

Студент повинен знати: складові системи управління охорони праці на підприємстві, види інструктажів та порядок їх проведення.

Навчимось

Студент повинен вміти: організувати навчання персоналу підрозділу з питань забезпечення відповідальності за, шкоду, заподіяну життю, здоров’ю або майну споживача.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5