Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.14 "Відпрацювати правила приймання та асортиментом чаю, кави, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, їх маркування, визначення якості."

Дізнаємось

Як виконувати правила приймання чаю, кави, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв;
Як розпізнавання асортимпенту чаю, кави, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв;
Як читати їх маркування;
Як визначення якості продуктів за органоептичними показниками;

Навчимось

Як приймати чай, каву, безалкогольні та слабоалкогольні напої;
Як визначити та охарактеризувати стан товару;
Як розмістити товар на складі та у торговій залі;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16