Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.13 "Правила підготовки до продажу та продаж риби та рибопродуктів після попередньої підготовки. Терміни реалізації у роздрібній торговельній мережі."

Дізнаємось

Як розрізняти рибу при прийманні;
Як виконувати правила підготовки товарів до продажу;
Як оформлювати документи;
Як розмістити рибу у торговій залі;
Які правила продажу риби;

Навчимось

Розрізняти асортимент риби;
Приймати товар відповідно до інструкції з кількості та якості;
Оформлювати товаросупровідні документи;
Розміщувати товар на вітрині відповідно до встановлених вимог;
Виконувати правила продажу риби;
Визначати та охарактеризовувати стан товару;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16