Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.5 "Розпізнавання асортименту крупи, макаронних виробів, борошна, крохмалю, цукру, прянощів та приправ. Приймання за кількістю та якістю. Визначення якості по органолептичними показниками."

Дізнаємось

Як розпізнавати та розрізняти асортименту крупи, макаронних виробів, борошна, крохмалю, цукру, прянощів та приправ;
Як приймати крупи, макаронні вироби, борошно, крохмаль, цукор, прянощі та приправи;
Як визначати якість товарів по органолептичним показникам;

Навчимось

• розпізнавати асортименту крупи, макаронних виробів, борошна, крохмалю, цукру, прянощів та приправ;
• приймати крупи, макаронні вироби, борошно, крохмаль, цукор, прянощі та приправи;
• визначати якості товарів по органолептичним показникам;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16