Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.3 "Розпізнавання асортименту та постачальників кондитерських виробів і меду в базове торговельне підприємство та правилами приймання."

Дізнаємось

• Як розрізняти асортимент кондитерських виробів і меду;
• Як розпізнавати постачальників кондитерських виробів і меду;
• Як розрізняти види дефектів кондитерських виробів і меду;
• Як контролювати кількість та якість кондитерських виробів і меду при прийманні;

Навчимось

• орієнтуватися у асортименті кондитерських виробів і меду ;
• приймати кондитерські вироби і меду згідно встановлених правил;
• визначати наявніть дефекту та його вид;
• зберігати кондитерських виробів і меду дотримуюяичь встановлених вимог;
• працювати з постачальниками та вести відповідну документацію.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16