Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Сучасний ринок взуття, фактори формування асортименту та якості

Дізнаємось

Внаслідок вивчення матеріалу теми та відпрацювання семінару студент повинен знати:
 стан та перспективи розвитку ринку взуттєвих товарів, основні підприємства-виробники;
 споживні властивості товарів;
 фактори формування та зберігання споживних властивостей та якості товарів;
 класифікацію та груповий асортимент взуття шкіряного, гумового, валяного;
 нормативно-технічну документацію, що регламентує вимоги до асортименту та якості товарів на всіх етапах життєвого циклу;
 вимоги до якості товарів та методи оцінки якості;
 дефекти товарів, причини їх виникнення;
 принципи пакування та маркування товарів;
 правила розміщення та зберігання товарів;
 питання використання товарів та догляду за ними;
 основи ціноутворення.

Навчимось

Студент повинен вміти:
 характеризувати основні споживні властивості взуттєвих товарів;
 розпізнавати асортимент товарів за зовнішніми ознаками;
 оцінювати якість товарів, визначати їх відповідність вимогам НТД;
 розшифровувати маркування на товарах;
 визначати оптимальні принципи розміщення та режим зберігання взуттєвих товарів;
 експлуатувати товари згідно з їх призначенням;
 консультувати споживачів з вищеназваних питань;
 використовувати професійно-профільовані знання та практичні навички з означеного розділу для практичного застосування в торговельній діяльності

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 семінарські заняття
1
2
5 практичні заняття
1
2
3
4
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6 практичні заняття
1
2
3
4
5