Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота Організація обслуговування споживачів у барі.

Дізнаємось

- зустріч відвідувачів та порядок приймання замовлення.
- виконання замовлення.
- основні правила приготування та оформлення напоїв.
- гарнірування напоїв та їх подавання.
- техніку наливання основних напоїв
- обслуговувати відвідувачів за барною стійкою і за столом
- спілкуватися з споживачами

Навчимось

обслуговувати гостей,
приймати замовлення,
рекомендувати алкогольні напої до страв

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15