Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота Тема. Характеристика і різновиди коктелів-діджестивів

Дізнаємось

технологію приготування та правила подачі змішаних напоїв діджестивів

Навчимось

готувати робоче місце бармена
готувати і подавати змішані напої діджестиви,
складати інструкційно – технологічні картки на напої

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15