Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота Тема. Характеристика і різновиди змішаних безалкогольних коктейлів. Технологія приготування коктейлів: Фізи, Коблери, Джулепи, Ег-ноги

Дізнаємось

Склад та технологію приготування безалкогольних змішаних напоїв, правила подачі, вимоги до якості

Навчимось

Студент повинен вміти: готувати і подавати змішані напої

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15