Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Організація обслуговування споживачів у барі.

Дізнаємось

- як зустрічати відвідувачів та порядок приймання замовлення;
- як виконаннувати замовлення в барі;
- про основні правила приготування та оформлення напоїв;
- про основні прийоми гарнірування напоїв та їх подавання;
- про техніку наливання основних напоїв.

Навчимось

- обслуговувати відвідувачів за барною стійкою і за столом.
- спілкуватися з споживачами.
- виконувати розрахунок з гостями.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15