Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Вимоги до обслуговуючого персоналу. Кваліфікаційні обов’язки бармена, бариста, офіціанта, сомельє.

Дізнаємось

Вимоги до обслуговуючого персоналу. Кваліфікаційні обов’язки бармена, бариста, офіціанта, сомельє.

Навчимось

Складати штат працівників бару.
Визначати правила особистої гігієни бармена, офіціанта.
Дотримуватися охорони праці в барі.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15