Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота № 4 Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Дізнаємось

Технологію приготування борошняних кондитерських виробів

Навчимось

Готувати та подавати борошняні кондитерські вироби.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4