Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Особливості національних кухонь народів країн Польщі

Дізнаємось

Відмінні риси та специфічні особливості кухонь народів Польші

Навчимось

Географічне положення країни. Рельєф, географічні зони, клімат. Основні напрямки сільського господарства. Переробна та харчова промисловість. Національний склад та віровизнання. Продукти харчування. Смакові продукти. Способи кулінарної обробки та їх характеристика.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60