Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Особливості національних кухонь народів країн Східної Європи, Прибалтики, Закавказзя, Середньої Азії

Дізнаємось

- умови життя, режим і структуру харчування народів світу,
- особливості приготування страв та кулінарних виробів у народів Європи, Азії, Ближнього Сходу, Америки, в арабських країнах.

Навчимось

- добирати асортимент страв для сніданків, комплексних обідів;
- складати меню для груп туристів різних національностей;
- використовувати нормативну документацію на виготовлення кулінарних страв;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4