Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Особливості національних кухонь народів країни Польща

Дізнаємось

Способи кулінарно-технологічної обробки при виробництві напівфабрикатів і страв

Навчимось

Складати меню,враховуючи особливості національної кухні країни .

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4