Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 3.1: "Організація роботи холодного цеху. Приготування салатів салатів-коктейлів. Страви і закуски з овочів, вимоги до якості і відпуск."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування салатів, салатів-коктейлів.
2. Прийоми пригоування страв і закусок з овочів
3. Вимоги до якості і відпуск

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування салатів салатів-коктейлів;
2. Здійснювати прийоми приготування страв і закуски з овочів;
3. Виконувати вимоги до якості і відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30