Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 2.6 "Приготування січеної та м’ясної котлетної маси. Обробка субпродуктів і кісток."

Дізнаємось

1. Правила організації робочого мясця та підбір інвентарю.
2. Прийоми приготування січеної та м'ясної котлетної маси
3. Правила обробки субпродуктів та кісток

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування січеної та м’ясної котлетної маси;
2. Здійснювати обробку субпродуктів і кісток

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30