Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 2.5 "Приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з яловичини, баранини, телятини, свинини."

Дізнаємось

1. Класифікацію напівфабрикатів
2. Прийоми, що використовуються при виготовленні напівфабрикатів

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з яловичини;
2. Здійснювати прийоми приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з баранини;
3. Здійснювати прийоми приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з телятини;
4. Здійснювати прийоми приготування натуральних м’ясних напівфабрикатів з свинини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30