Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 2.4 " Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої туші Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші, баранячої і телячої. Сортування і кулінарне використання частин м’яса."

Дізнаємось

1. Кулінарну обробку м'яса
2. Що таке обвалювання
3. Послідовність розбирання свінячої туші
4. Послідовність розбирання яловичої, баранячої та телячої туші
5. Кулінарне використання частин м'яса

Навчимось

1. Здійснювати кулінарне розбирання свинячої туші;
2. Здійснювати кулінарне обвалювання свинячої туші.
3. Здійснювати кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші;
4. Здійснювати кулінарне розбирання і обвалювання баранячої туші;
5. Здійснювати кулінарне розбирання і обвалювання телячої туші.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30