Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 2.3 "Організація роботи м'ясо-рибного цеху. Кулінарна обробка риби. Розбирання риби на порційні шматки. Обробка риби для фарширування."

Дізнаємось

1. Організацію роботи м'ясо-рибного цеху
2. Кулінарну обробку риби
3. Розбирання риби на порційні шматки
4. Прийоми обробки риби для фарширування

Навчимось

1. Організовувати робочі місця в м'ясо-рибного цеху
2. Здійснювати кулінарну обробку риби
3. Прийомам розбирання риби на порційні шматки
4. Прийомам обробки риби для фарширування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30