Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 7.2: "Приготування мусів, самбуків, кремів, гарячих солодких страв. Приготування чаю, кави, какао і шоколаду. Прохолодні напої та молочні киселі. Вимоги до якості. Норми виходу, термін зберігання"

Дізнаємось

1. Прийоми приготування мусів, самбуків кремів, гарячих солодких страв
2. Прийоми приготування чаю, кави, какао і шоколаду
3. Прийоми приготування прохолодні напої та молочні киселі.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування мусів, самбуків, кремів, гарячих солодких страв;
2. Визначати вимоги до якості , норми виходу, термін зберігання.
3. Здійснювати прийоми приготування чаю, кави, какао і шоколаду;
4. Здійснювати прийоми приготування прохолодні напої та молочні киселі

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30