Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 2.2:"Виготовлення овочевих напівфабрикатів. Підготовка до фарширування. Визначення % відходів овочів та їх використання."

Дізнаємось

1. Підготовку овочів до фарширування
2. Відходи овочів та їх використання
3. Методи зниження відходів при обробці овочів

Навчимось

1. Здійснювати виготовлення овочевих напівфабрикатів;
2. Визначати % відходів овочів та їх використання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30