Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 7.1: "Підготовка свіжих ягід і плодів до подачі. Приготування компотів і солодких страв з утворенням желе"

Дізнаємось

1. Прийоми підготовки свіжих ягід і плодів до подачі
2. Прийоми приготування компотів і солодких страв з утворенням желе.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми підготовки свіжих ягід і плодів до подачі;
2. Здійснювати прийоми приготування компотів і солодких страв з утворенням желе.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30