Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.3: "Приготування листового прісного та дріжджового тіста. Приготування пісочного тіста і вироби з нього. Бісквітне та заварне тісто і вироби з нього Вимоги до якості, відпуск"

Дізнаємось

1. Прийоми приготування пісочного тіста і вироби з нього
2. Прийоми приготування бісквітне та заварне тісто і вироби з нього
3. Вимоги до якості , відпуск

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування пісочного тіста і вироби з нього;
2. Здійснювати прийоми приготування бісквітне та заварне тісто і вироби з нього;
3. Визначати вимоги до якості , відпуск

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30