Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.2: "Приготування дріжджового тіста і виробів з нього. Розробка дріжджового тіста, формування і випікання виробів. Вимоги до якості, відпуск"

Дізнаємось

1. Прийоми приготування дріжджового тіста і виробів з нього
2. Прийоми розробку дріжджового тіста, формування і випікання виробів
3. Прийоми приготування листового прісного та дріжджового тіста
4. Вимоги до якості , відпуск.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування дріжджового тіста і виробів з нього;
2. Здійснювати прийоми розробку дріжджового тіста, формування і випікання виробів;
3. Здійснювати прийоми приготування листового прісного та дріжджового тіста;
4. Визначати вимоги до якості , відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30