Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.1: "Приготування начинок для страв та виробів з борошна. Приготування тіста для вареників, млинчиків, галушок, локшини."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування начинок для страв та виробів з борошна
2. Прийоми приготування тіста для вареників, млинчиків, галушок, локшини.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування начинок для страв та виробів з борошна;
2. Здійснювати прийоми приготування тіста для вареників, млинчиків, галушок, локшини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30