Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.8: "Приготування страв з січеної натуральної риби і котлетної маси, та з нерибних морепродуктів. Приготування страв із кнельної маси, вимоги до якості. Приготування фаршированої риби, вимоги до якості і відпуск."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування страв з січеної натуральної риби і котлетної маси, та з нерибних морепродуктів
2. Прийоми приготування страв із кнельної маси
3. Прийоми приготування фаршированої риби
4. Вимоги до якості.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування страв з січеної натуральної риби і котлетної маси, та з нерибних морепродуктів.
2. Здійснювати прийоми приготування страв із кнельної маси;
3. Здійснювати прийоми приготування фаршированої риби;
4. Визначати вимоги до якості.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30