Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.7: "Приготування страв з вареної, припущеної, смаженої риби.Вимоги до якості та відпуск."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування страв з вареної, припущеної, смаженої риби
2. Прийоми приготування тушкованих та запечених страв з риби
3. Вимоги до якості і відпуск.

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування страв з вареної, припущеної, смаженої риби;
2. Здійснювати прийоми приготування тушкованих та запечених страв з риби;
3. Визначати вимоги до якості і відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30