Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема: 5.6 "Приготування н/ф з птиці по особистим рецептам підприємств – баз практики. Вимоги до якості норми закладки сировини. Нові направлення в приготуванні гарячих м’ясних страв і соусів до них з використанням рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах ."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування н/ф з птиці по особистому рецепту підприємств – баз практики
2. Вимоги до якості,відпуск
3. Прийоми з приготування гарячих м’ясних страв і соусів до них з використанням рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування н/ф з птиці по особистим рецептам підприємств – баз практики;
2. Визначати вимоги до якості , відпуск.
3. Здійснювати прийоми з приготування гарячих м’ясних страв і соусів до них з використанням рецептів національних кухонь світу на базових підприємствах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30