Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема: 5.5 "Приготування страв з сільськогосподарської птиці та дичини. Варені й припущені, смажені страви з птиці, кролика. Приготування тушкованих страв з птиці, кролика. Приготування січеної та кнельної маси з сільськогосподарської птиці й дичини. Вимоги до якості. Вимоги до якості, норми виходу."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування страв з сільськогосподарської птиці та дичини;
2. Прийоми приготування страв з варених і припущені, смажені страви з птиці, кролика;
3. Прийоми приготування тушкованих страв з птиці, кролика;
4. Прийоми приготування. приготування січеної та кнельної маси з сільськогосподарської птиці й дичини;
5. Вимоги до якості,відпуск

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування страв з сільськогосподарської птиці та дичини;
2. Здійснювати прийоми приготування страв з варених і припущені, смажені страви з птиці, кролика;
3. Здійснювати прийоми приготування тушкованих страв з птиці, кролика;
4. Здійснювати прийоми приготування. приготування січеної та кнельної маси з сільськогосподарської птиці і дичини;
5. Визначати вимоги до якості , відпуск

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30