Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема: 5.4 "Приготування страв з м’яса і субпродуктів, тушковані малими шматками та приготування січеного натурального м’яса та котлетної маси. Вимоги до якості відпуск."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування страв з м’яса і субпродуктів, тушковані малими шматками та приготування січеного натурального м’яса та котлетної маси
2. Вимоги до якості, відпуск

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування страв з м’яса і субпродуктів, тушковані малими шматками та приготування січеного натурального м’яса та котлетної маси;
2. Визначати вимоги до якості відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30