Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.3: "Прийоми приготування тушкованих та запечених став з м’яса великими, порційними та дрібними шматками. Вимоги до якості та умови і термін зберігання став з м’яса."

Дізнаємось

1. Приготування тушкування та запікання м’яса великими, порційними та дрібними кусками та способи їх приготування
2. Вимоги до якості та умови й термін зберігання соусів.

Навчимось

1. Прийомам приготування тушкування та запікання м’яса великими, порційними та дрібними кусками та способи їх приготування;
2. Виконувати вимоги до якості та умови й термін зберігання соусів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30