Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 2.1: "Організація роботи овочевого цеху. Прийоми обробки овочів, десертних овочів, та грибів. Прийоми нарізання овочів різних форм, кулінарне використання"

Дізнаємось

1. Організацію роботи овочевого цеху
2. Організацію виробничих ділянок та робочих місць
3. Значення овочів у харчуванні людини
4. Характеристику технологічного процесу обробки овочів
5. Устаткування, інвентар та посуд овочевого цеху
6. Правила експлуатації машин для нарізання овочів
7. Організація робочого місця кухаря

Навчимось

1. Розуміти організацію роботи овочевого цеху;
2. Здійснювати прийоми обробки овочів, десертних овочів, та грибів;
3. Здійснювати прийоми нарізання овочів різних форм, кулінарне використання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30