Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.2: "Підготовка круп до варіння. Основні правила варіння каші. Приготування розсипчастих, в’язких та різних каш."

Дізнаємось

1. Основні правила варіння каші
2. Прийоми приготування розсипчастих, в’язких та різних каш

Навчимось

1. Здійснювати підготування круп до варіння. Основні правила варіння каші
2. Здійснювати прийоми приготування розсипчастих, в’язких та різних каш.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30