Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4.6: "Правила приготування соусів холодних, маринадів, желе, солодких. Вимоги до якості, відпуск."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування соусів холодних, маринадів, желе, солодких
2. Вимоги до якості, відпуск

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування соусів холодних, маринадів, желе, солодких
2. Визначати вимоги до якості, відпуск

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30