Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4.5 "Приготування яєчно-масляних соусів та масляні суміші. Вимоги до якості та умови, термін зберігання."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування яєчно-масляних соусів та масляних сумішей
2. Вимоги до якості та терміни зберігання соусів

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування яєчно-масляних соусів та масляні суміші;
2. Визначати вимоги до якості та умови, термін зберігання;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30