Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4.4 "Приготування борошняних пасеровок, бульйонів для соусів. Прийоми приготування соусів з борошном, без борошна. Вимоги до якості, відпуск."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування борошняних пасеровок, бульонів для соусів
2. Прийоми приготування соусів з борошном, без борошна
3. Вимоги до якості соусів, відпуск

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування борошняних пасеровок, бульйонів для соусів;
2. Здійснювати прийоми приготування соусів з борошном, без борошна;
3. Визначати вимоги до якості, відпуск.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30