Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4.3 "Правила приготування молочних, солодких та холодних супів. Правила подачі, норми виходу. Вимоги до якості і відпуску."

Дізнаємось

1. Прийоми приготування молочних, солодких та холодних супів.
2. Правила подачі, норми виходу
3. Вимоги до якості й відпуску

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування молочних, солодких та холодних супів;
2. Здійснювати правила подачі, норми виходу.
3. Визначати вимоги до якості і відпуску.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30