Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 3.3 "Холодні страви з м’яса і яєць . Гарячі закуски"

Дізнаємось

1. Прийоми приготування холодних страв з м'яса і яєць
2. Прийоми приготування гарячих страв
3. Вимоги до якості та правила відпуску

Навчимось

1. Здійснювати прийоми приготування холодних страв з м’яса і яєць;
2. Здійснювати прийоми приготування гарячих закусок.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30