Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту кисломолочних продуктів (сметани, сиру, напоїв). Органолептична оцінка якості на відповідність нормативним документам. Визначення дефектів.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент кисломолочних продуктів. Вимоги до якості кисломолочних продуктів. Строки та умови зберігання кисломолочних продуктів

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент кисломолочних продуктів. Визначати якість кисломолочних продуктів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14