Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту і оцінка якості м’ясних копченостей, консервів. Розпізнавання дефектів м’ясних консервів. Розшифрування маркування.

Дізнаємось

споживні властивості, асортимент м’ясних копченостей та м’ясних консервів. Класифікація і асортимент м’ясних копченостей та м’ясних консервів. Вимоги до якості м’ясних копченостей та м’ясних консервів.. Строки та умови зберігання м’ясних копченостей та м’ясних консервів

Навчимось

розпізнавати асортимент м’ясних копченостей та м’ясних консервів. Визначати якість м’ясних копченостей і м’ясних консервів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів та розшифровувати маркування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14