Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту ковбас (варених, напівкопчених, копчених). Визначення розміру середнього зразку. Органолептична оцінка якості на відповідність вимогам стандарту.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент ковбасних виробів. Вимоги до якості ковбасних виробів. Строки та умови зберігання ковбасних виробів.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент ковбасних виробів. Визначати якість ковбасних виробів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14