Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання видів термічного стану м’яса птиці. Органолептична оцінка якості м’яса птиці, напівфабрикатів.

Дізнаємось

споживні властивості м’яса. Класифікація і асортимент м’яса. Вимоги до якості м’яса. Строки та умови зберігання м’яса.

Навчимось

розпізнавати види м’яса, тремічну обробку. Визначати якість м’яса по органолептичним показникам. Визначати види дефектів та розшифровувати маркування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14