Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту переробленої риби. Визначення якості по органолептичним показникам. Основні дефекти переробленої риби.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент переробленої риби. Вимоги до якості переробленої риби. Строки та умови зберігання переробленої риби.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент переробленої риби. Визначати якість переробленої риби по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14