Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту і оцінка якості живої, охолодженої і мороженої риби

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент живої, охолодженої та замороженої риби. Вимоги до якості живої, охолодженої та замороженої риби. Строки та умови зберігання живої, охолодженої та замороженої риби.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент живої, охолодженої та замороженої риби. Визначати якість живої, охолодженої та замороженої риби по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14