Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Оцінка якості свіжих овочів по стандартах. Визначення розмірів середнього зразку.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію овочів. Вимоги до якості овочів. Строки та умови зберігання овочів.

Навчимось

розпізнавати господарсько-ботанічні сорти вегетативних овочів, проводити органолептичну оцінку якості за стандартами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14